19 Ağustos 2012 Pazar

NARUTO 1 - 220 BÖLÜMLER TURKCE ALTYAZI YUKSEK COZUNURLUK

Hikayemiz, Ateş Ülkesi'nin Gizli Yaprak Köyü (Konoha) etrafında gelişir. Zira, hikayenin ana kahramanı Naruto Uzumaki isimli öksüz yetimcağız bu köydendir. Bebekken Naruto'nun içine, birtakım bağlama teknikleriyle, Dokuz Kuyruklu Şeytan Tilki (Kyubii) hapsedilmiştir. İçindeki bu canavarın varlığı, Konoha'da Naruto'cuğun çoğu yetişkin tarafından çekinilen biri olmasına ve dolayısıyla ailelerin çocuklarını uzak tuttukları bir çocuk olarak büyümesine neden olmuştur. Ama bu durum Naruto'nun ideallerinden vazgeçmesine, yaşama sevincini kaybetmesine asla neden olmaz. En büyük ideali köyünün bilge yöneticisi (Hokage) sıfatını alabilmektir. Bu yolda kendini geliştirmeye ve öğrenmeye açtır kahramanımız. Dostlları, düşmanları, öğretmenleri ve elbette içindeki 9 Kuyruklu Tilki'nin Naruto'nun hayatını nerelere götüreceğini izlemek için hiçbir zaman geç değil.
Diziyi izlerken, kahramanımızın büyümesine ergen yaşlarından itibaren tanıklık eder, azmine, iyi niyetine, çalışkanlığına, dostluk, sadakat gibi değerlere verdiği öneme hayran hayran bakarsınız. Üstelik Naruto öyle sabırlı, sakin ve uslu bir kişilik de değildir... Aksine, çenesi düşük ve hiperaktif bir tiptir. Kendini şapşal ve komik durumlara düşürdüğü sahneler gırla gider. Arkadaşları, çoğunlukla yetenekleri ve özel güçleri ile ön plana çıkarken, Naruto başarısız bir çocukluk geçirmektedir. Genellikle aklı bir karış havadadır. "cool" olmanın peşinde koşayım derken, dalga geçilen oluverir. Dizinin bir numaralı mizah unsurudur. Online olarak izlemek isterseniz Naruto izle
Yine de ne yapar eder, iyi ve kötü tecrübeleri ile kendini eğitir, kendini en çok küçümseyenlere bile bir noktada örnek oluverir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder